Σχετικά με εμάς

Το Asfalia-Aftokinitou.gr είναι ένας aggregator για ασφάλειες αυτοκινήτου ή ασφάλειες μηχανής. Είναι μια σελίδα που έχει δημιουργηθεί και ανήκει στην Digital Tempo, μια εταιρία νέας τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το BonusDeals.gr Προσφορές , το BonusContests.gr Διαγωνισμοί και πολλές ακόμα επιτυχημένες σελίδες.

Ιδρυτής και υπεύθυνος της σελίδας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και ειδικότερα στα Social Media, Search Engine Optimization και στο Affiliate Marketing.

Το Asfalia-Aftokinitou.gr είναι ένας οδηγός για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην καλύτερη τιμή και με τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις.

Εδώ θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Ασφάλεια αυτοκινήτου από €98 – έως 6 άτοκες δόσεις

Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά και όλοι μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά και να πετύχουμε και τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις. Με την πληθώρα των ασφαλιστικών εταιριών και των διαφορετικών προγραμμάτων είναι δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό μας προφίλ.

Την λύση στην αναζήτηση φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής έρχεται να μας δώσει το Asfalia-Aftokinitou.gr:

Το Asfalia-Aftokinitou.gr σας παρέχει έναν εύκολο, απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας χωρίς να χάνετε χρόνο τρέχοντας από γραφείο σε γραφείο ή περιμένοντας τις προσφορές από τους ασφαλιστές.

Στο Asfalia-Aftokinitou.gr μπορείτε να συγκρίνετε διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα από περισσότερες από 20 Ασφαλιστικές εταιρίες Online Το Asfalia-Aftokinitou.gr έχει συγκεντρώσει για εσάς όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες για να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το internet γρήγορα και οικονομικά

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε εδώ