Υδρόγειος Ασφαλιστική

e24512631df602ac0b31ecf345e0d5e9_XL

Υδρόγειος Ασφαλιστική – Ασφάλιση Αυτοκινήτου!

Ασφάλιση αυτοκινήτου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και σε ασυναγώνιστο κόστος! …Μάθετε περισσότερα για τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά μας, τις πρωτοποριακές παροχές μας και τα προνόμια που σας προσφέρουν:

Γιατί να διαλέξω την Υδρόγειο Ασφαλιστική ;Για καλύψεις, παροχές και υπηρεσίες που σας εξασφαλίζουν μοναδικά οφέλη. Για την αξιοπιστία, την αμεσότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε τόσα χρόνια!.

Η Υδρόγειος είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Εδώ και 4 δεκαετίες ειδικευόμαστε στο να ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό σας προσφέροντας αξιόπιστες καλύψεις, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άμεση αποζημίωση!

Basic – Basic Plus – Basic Protect

Για ΙΧ Επιβατικά, Φορτηγά και Αγροτικά Φορτηγά. Ουσιαστική προστασία με καλύψεις και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά.

Auto Extra – Auto Extra Plus

Για ΙΧ Επιβατικά. Ολοκληρωμένη προστασία για κάθε ενδεχόμενο. Περιλαμβάνει παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Extra Protect

Για ΙΧ Επιβατικά, Φορτηγά και Αγροτικά Φορτηγά. Προστασία χωρίς περιορισμούς σε ασυναγώνιστο κόστος. Περιέχει την καινοτόμο κάλυψη Ολικής Καταστροφής του οχήματος και άλλες 20 σημαντικές καλύψεις.

Island Value

Για ΙΧ Επιβατικά, Φορτηγά και Αγροτικά Φορτηγά. Ένα ιδιαίτερα οικονομικό πρόγραμμα ειδικά για τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας.

Truck Extra Plus

Για ΙΧ Φορτηγά και Αγροτικά Φορτηγά.

Υπολογισμός ασφαλίστρων

πηγή: ydrogios.gr