ΑΤΕ Ασφαλιστική

f40b6e5659473ee1117c9518c7f31d4d_XL

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ! ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ

Νιώστε ασφάλεια  με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!

Τα σύγχρονα ελκυστικά Πακέτα Ασφάλισης Οχημάτων super autoplan της ΑΤΕ Ασφαλιστικής καλύπτουν ολοκληρωμένα την οδική σας ασφάλεια και σας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ασφαλιστική προστασία από κάθε αιτία.

Ευέλικτες επιλογές αυτοκινητιστικής ασφάλειας

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, στη συνεχή προσπάθειά της για προσφορά σύγχρονων καλύψεων και στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης των ασφαλιστικών της προγραμμάτων, δημιούργησε τα προγράμματα SUPER AutoPLAN. Πρόκειται για πέντε νέα ανταγωνιστικά και ευέλικτα προγράμματα (SUPER AutoPLAN 3Α – SUPER AutoPLAN 4Α – SUPER AutoPLAN 5Α – SUPER AutoPLAN 7Α – SUPER AutoPLAN 8Α) Πακέτα Ασφάλισης Οχημάτων, που απαντούν δυναμικά στις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή για ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και αξιόπιστη εξασφάλιση του αυτοκινήτου και του οδηγού από κάθε κίνδυνο.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική με το πρόγραμμα ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ αποζημιώνει κάθε αναίτιο ασφαλισμένο της για Υλικές Ζημιές μέχρι 6.500 € και Σωματικές Βλάβες μέχρι 30.000 € με ανώτατο όριο 12.000 € ανά τραυματία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ το οποίο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, ο ασφαλισμένος καλεί στον τόπο του συμβάντος το Συνεργάτη της Εταιρίας ο οποίος βοηθά στη συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης και παρέχει κάθε πληροφορία στον ασφαλισμένο και τον απαλλάσσει από την ανάγκη επικοινωνίας με την ασφαλιστική εταιρία. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης και υπογραφής της Φιλικής Δήλωσης από τους εμπλεκόμενους οδηγούς χωρίς την παρουσία Ασφαλιστή-Συνεργάτη της Εταιρίας, αποστέλλοντας βέβαια τη Δήλωση αυτή στην Εταιρία. Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ αφορά ατυχήματα μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων οχημάτων που συμβαίνουν εντός της Ελληνικής Επικράτειας είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Με τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ προσφέρονται δωρεάν οι παρακάτω καλύψεις: Αποστολή συνεργάτη στον τόπο του ατυχήματος για επιβεβαίωση και συμπλήρωσης Δήλωσης Ατυχήματος, βοήθεια συμπλήρωσης εντύπου Φιλικού Διακανονισμού ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. Νομικές-ιατρικές συμβουλές. Μεταφορά εφόσον έχει την κάλυψη Οδικής Βοήθειας και έχουν καταβληθεί ασφάλιστρα για ρυμούλκηση. Εξαιρούνται οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Κλήση αστυνομίας ή ασθενοφόρου. Για την εξυπηρέτησή σας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο

πηγή: ateinsurance.gr