Ασφάλεια Αυτοκινήτου Nissan

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Nissan

nissan

Βρείτε εύκολα και γρήγορα φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για το Nissan αυτοκίνητό σας. Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να σας συγκρίνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και να επιλέξετε αυτή που σας συμφέρει περισσότερα.

Η Νissan Motors είναι μία Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, που παλαιότερα παρήγαγε αυτοκίνητα με την επωνυμία Datsun και είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως. Τα κεντρικά γραφεία τις εταιρίας βρίσκονται στην Γκίνζα κοντά στο Τόκιο, αλλά τα σχέδια της εταιρίας είναι να μετακινήσει τα κεντρικά της γραφεία στην Καναγκάβα (Kanagawa) της Γιοκοχάμα μέχρι το 2010, με την κατασκευή του καινούργιου κτιρίου που ξεκίνησε το 2007.

Το 1999 ένα μερίδιο της εταιρίας αγοράστηκε από την Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault S.A. Η Nissan βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρίες που διεκδικούν το μεγάλο αγοραστικό κοινό της Αμερικής.

Oι κινητήρες VQ της Nissan σε συστοιχία V6 έχουν ψηφιστεί μέσα στους δέκα καλύτερους κινητήρες της χρονιάς σε έναν ετήσιο διαγωνισμό τον Ward’s 10 Best Engines που διοργανώνει το περιοδικό αυτοκινήτου Ward’s AutoWorld.