Εθνική Ασφαλιστική

ethnikiasfalistiki

Εθνική Ασφαλιστική! Η πρώτη Ασφαλιστική!

Επιλέξτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στην Εθνική Ασφαλιστική και κερδίστε!

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 120 ετών. Ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 (ΦΕΚ Αρ.177/22.06.1891) με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των: Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως.

Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος του μεγαλύτερου και ισχυρότερου Ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE), με ισχυρή παρουσία όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων

Εθνική & Μετακίνηση

Τα πακέτα ασφάλισης «Εθνική & Μετακίνηση» αποτελούν τη Νέα Οικογένεια προϊόντων ασφάλισης Αυτοκινήτου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ με χαρακτηριστικό συνθετικό τη λέξη «κίνηση», υποδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον της Εταιρίας τόσο για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων των πελατών της όσο και για την ασφαλή κίνηση των ίδιων των οδηγών που εμπιστεύονται την εταιρία.

Η Εθνική Ασφαλιστική κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου, με τα πακέτα «Εθνική & Μετακίνηση» καινοτομεί και παρέχει:
–> Επιβράβευση καλών οδηγών
–>Καινοτομία στις Καλύψεις (Total Loss)
–>Βελτιωμένη παραμετροποίηση των Γεωγραφικών Τιμολογιακών Ζωνών
–>Προνόμια για τον Πελάτη στη χρήση Συνεργαζόμενων Συνεργείων
–>Προσαρμογή στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού (Υ.Ζ. από ανασφάλιστο σε όλα τα πακέτα)

Υπολογισμός ασφαλίστρων

πηγή: ethniki-asfalistiki.gr