Προσφορές Ασφάλεια μηχανής

Συγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε! Στo asfalia-aftokinitou.gr συγκρίνουμε online πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα το καλύτερο deal για εσάς, παρέχοντας πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση.

<< Συγκρίνετε όλες τις ασφαλιστικές και όλα τα προγράμματα >>

Ειδικές Εκπτώσεις

Οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν σημαντικές ειδικές εκπτώσεις στα τιμολόγια τους εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε μία από τις κάτωθι επαγγελματικές ή άλλες ειδικές Κατηγορίες.

Ανάλογα με την εταιρία και την κατηγορία η έκπτωση κυμαίνεται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφάλιστρα  Βρείτε την κατηγορία από που ανήκετε, γιατί μπορεί να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ασφάλειας σας.

Έκπτωση Δημοσίων Υπαλλήλων
Δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι  Αστικών Συγκοινωνιών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΔΕΚΟ καθώς και Κληρικοί.

Έκπτωση Ανέργων
Κάποιες εταιρείες στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την ανεργία προσφέρουν ειδικές τιμές στους ανέργους.

Έκπτωση Ένστολων
Την έκπτωση δικαιούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, Πυροσβεστικού Σώματος κλπ.

Comments are closed.